Om oss

Vi som skriver på den här sidan arbetar med inredning och har så gjort under hela våra yrkesliv. Det har varit en, minst sagt, spännande resa. Vårt yrke har ständigt hamnat i skottgluggen och vår relevans har alltid varit ifrågasatt av andra. Man frågar när vi ska börja arbeta på riktigt. Folk har, helt enkelt, inte förstått vilken skillnad vi kan göra. Genom att inreda restauranger, offentliga miljöer, företagskontor och genom att styla för inredningsmagasin så gör vi skillnad. Det är först nu folk har börjat inse detta.

Folk i gemen har nämligen fått upp ögonen för inredning. Det finns hur många tidningar som helst, hur många program som helst och det finns sidor på nätet som fullkomligt svämmar över av inspiration. Inredning är hetare än någonsin, men det folk har börjat inse är att det är ganska svårt att lyckas. Man ser att det handlar om mer än att bara köpa dyra möbler och att hålla en viss färgskala. Inredning handlar om att våga och om att hitta det personliga. Något som kräver kunskap, talang, kreativitet och tålamod.

Folk inser att vårt jobb är värt att ta på allvar – och betala för. Något som syns i samband med bostadsaffärer. Få idag skulle komma på tanken att sälja utan att ta hjälp av en stylist innan. Jobbet gör skillnad, och numera så syns det i plånboken: en stylad bostad säljs för avsevärt mycket mer pengar än en bostad som inte blivit inredd av ett proffs.

På den här sidan ska vi ge tips, råd och inspiration om inredning och design. Vad är hett idag, vilka trender ser vi imorgon och hur inreder man olika rum för att ta fram det bästa ur dem? Vi ger svar på allt detta och mycket, mycket mer. Välkommen!