Kategorier
Inredning

Höj bostadens pris med homestaging i Stockholm

Det är vanligt att fixa till bostaden lite extra inför en försäljning. Man kan tända ljus eller baka bullar. Med sådan homestaging i Stockholm vill man få spekulanterna ännu mer köpsugna.

Doften av nybakat bröd ger en känsla av hemtrevnad, och mysiga plädar och kuddar har samma funktion. Homestaging eller homestyling är att sätta extra piff på bostaden. Ibland görs det med enkla medel, men ibland tar man till lite extra. Det finns folk som till och med bygger en trätrall vid entrén och monterar staket och spaljéer för att framhålla bostadens charm. Men det räcker ganska långt att ta bort vissna växter och klippa gräset.

Mäklaren kan göra din homestaging

Om du inte är så intresserad av heminredning eller homestaging själv, kan mäklaren hjälpa dig med detta också. De ska ju ändå ta foton av din bostad, och en mäklare vet vad folk frågar efter och vad som ser bra ut på bild. En bukett tulpaner och några levande ljus i rummet och fräscha tvålar och handdukar i badrummet signalerar trivsel och stil.

Man kan le lite åt folk som byter lampor i hallen eller lägger plattor för att göra bostaden attraktiv, men faktum är att det kan göra stor skillnad när det gäller försäljningspriset. Är huset någorlunda välskött i övrigt, är det oftast mycket lönsamt med homestaging i Stockholm. Det kan skilja flera hundra tusen i budgivningen, så det är en bra affär att snygga upp bostaden lite, även om man inte ska bo kvar där själv.