Kategorier
Måleri

Målare i Solna fixar kontorslokalerna

När kontorslokalerna börjar se slitna ut är det dags att kontakta erfarna målare i Solna. De kan fräscha upp lokalerna med färg så att de blir tipptopp igen.

Jack tog av sig sina nya glasögon och tog upp putsduken ur fickan. Det var tur att sambon hade sagt till honom att gå till optikern, för synen hade försämrats mer än han trott. Han satte på sig de nyputsade glasögonen igen. Han upplevde det som att en ny värld öppnat sig för honom. Han såg världen lite mer i HD nu. På gott och ont.

Nu behövde han inte längre fundera på om det var Jens eller Markus som vinkade till honom vid kaffeautomaten. Jack insåg att det var mer han noterade. Väggarna på kontoret var väldigt slitna. Färgen hade börjat flagna, och det var hål i väggarna efter nålar och annat.

Målare i Solna är lösningen på slitna kontor

Vad tänker kunderna egentligen när de kommer på besök? Hade han tur hade de lika dålig syn som honom, men det kunde man inte veta säkert. Lokalerna ska ju motsvara produkten de säljer. Fräscha lokaler – fräscha produkter. Han kände att han behövde kontakta styrelsen omgående och få ommålning godkänt.

Först skulle han leta upp en kompetent målare i Solna som kunde göra jobbet. Det var alltid lättare att lägga fram ett problem med en färdig lösning. Då brukade det mesta gå igenom från styrelsen. De skulle kanske till och med gå med på att ha någon vägg i annan färg än vitt om Jack hade tur.