Kategorier
Inredning

Homestyling Stockholm – vanliga frågor

Planerar du att sälja din bostad i Stockholm? Idag är marknaden lite annorlunda än vad fallet var för några år sedan. Som säljare måste man vara beredd att vänta in rätt köpare och man måste också vara beredd att anstränga sig lite mer än tidigare.

Du kan inte räkna med att sälja med samma enorma vinst som tidigare och för att nå det slutpris du siktar på så krävs det ett hårt jobb. Ett jobb som du med fördel kan anlita proffs för.

En tjänst som visat sig göra en stor skillnad kring slutpris handlar om homestyling i Stockholm och här nedan ska vi ge lite mer information kring detta ämne. Vi gör det genom att svara på vanliga frågor – som ser ut som följer:

Vad är homestyling i Stockholm?

Homestyling i Stockholm innebär att du anlitar en utbildad stylist som inreder din bostad och som skapar en inbjudande miljö för spekulanterna. Detta kan ske genom att nya möbler placeras ut och att dina personliga tillhörigheter plockas undan. Det kan också innebära att du ges råd om att exempelvis måla om innan bilderna tas och innan en visning sker.

Varför är homestyling en bra idé?

Homestyling i professionell regi gör att din bostad skiljer sig från mängden. En stylist är expert på att skapa den där viktiga wow-känslan och på att skapa en miljö som folk känner att de verkligen vill bo och leva. Man säljer, till mångt och mycket, in en livsstil – på samma sätt som man gör i olika magasin. Målet är att bostaden ska dra till sig trafik på Hemnet och skilja sig från konkurrensen.

Är homestyling en garanti för ett högre slutpris?

Nej, men det ger definitivt bättre chanser! Man kan se att bostäder där en homestyling i Stockholm ägt rum ofta säljs till ett pris som ligger på 15% över. Den siffran är givetvis intressant, men samtidigt så handlar det också om att ha lite tur samt att välja rätt företag för homestylingen. Långt ifrån alla är lika bra och skickliga på att ta fram potentialen i det objekt man anlitas för att styla. Kolla alltid upp exempelvis tidigare försäljningar och kontakta gärna referenser innan du väljer ett företag för din homestyling.

Mer information för dig kan du hitta på webbsida: migdesign.se