Kategorier
Måleri

Målare på uppdrag i Stockholm

Här och var på vägarna i Stockholm stad, kan man få se målare som är på väg till något uppdrag. Oftast genom att de har företagets logga på bilen de kör.

Det finns de som ser något härligt i att beskåda alla hantverksbilar som är ute och kör på vägarna. Oftast är det små skåpbilar som kör runt med företagets namn på. Och där kan man få se samma namn många gånger, eller då och då något namn som man inte har sett förut. Kanske hittar man även något namn på ett företag som man själv har anlitat för något uppdrag.

Företag som har målare anställda, brukar också ha bilar som pinnar runt i Stockholm. Och kanske har de även en logga med en pensel eller roller på. Allt för att man ska förtydliga vad det är som man kan erbjuda sina kunder.

Företag med målare i Stockholm

Inom hantverksyrkena är det vanligt att man endast håller sig till ett och samma yrke. Även om en firma har fler än en person anställda. Företag som exempelvis Norrorts Måleri i Stockholm har valt att satsa på en personal bestående av målare. Det är ett sätt att arbeta där man helt enkelt vill hålla sig till en enda bransch.

Men det finns även de företag där man har ett par, eller ett flertal, olika yrkesgrupper representerade. Det kan vara för att man vill kunna erbjuda sina kunder en totalentreprenad, eller så har det bara blivit så när man startade upp företaget.