Kategorier
Okategoriserade

Mörkläggningsgardiner för snygga rum med bättre sömn

Vill du ha ett riktigt mörkt rum som du kan sova i, eller vill du ha ett rum som har vackra gardiner? Varför inte skaffa mörkläggningsgardiner och få båda funktionerna i en och samma gardin?

Har du svårt för att sova i ett rum som är ljust? Men du vet inte heller hur du ska göra för att få ett rum som är snyggt och mörkt på samma gång? Du kanske inte vill ha rullgardiner i svart, som ändå släpper igenom ljus på sidorna. Eller så kanske du tycker att persienner är krångliga och tråkiga. Idag finns det många olika mörkläggningsgardiner av olika slag så att du kan hitta något som passar för din smak och för ditt hem. För du vill säkert inte bara ha gardiner som mörklägger och gör att du kan sova gott. Du vill väl också ha gardiner som passar med inredningen?

Ljusa gardiner som är mörkläggningsgardiner

Det kanske låter konstigt att säga att det finns mörkläggningsgardiner som är ljusa, men så är det. För det är inte färgen på gardinerna som avgör ifall de släpper igenom ljus eller ej, det är tjockleken på gardinerna som avgör ljusinsläpp. Därför kan du hitta gardiner som passar även ifall du är ute efter vita, ljusbruna eller mönstrade gardiner. Du kan också välja att blanda mörkläggningsgardiner med ett par andra gardinlängder, eller en gardinkappa, så att du får ett riktigt mysigt och ombonat intryck i ditt hem. Snyggt och lämpat för god sömn.