Kategorier
Design

Stuckatur skapar vackra hus i Stockholm

Med hjälp utav mönster kan man enkelt förhöja känslan kring ett hus och även dess utseende. Den mest enkla byggnad kan få ett lyxigare och vackrare utseende med stuckatur i Stockholm.

Med stuckatur kan man på ett enkelt sätt göra så att den mest enkla byggnad eller hus bli vackert och spektakulärt. Stuckatur är väldigt användbart både i utomhusmiljö men även i inomhusmiljöer. Där kan det användas i form av taklister eller golvlister men också för väggar inomhus. Stuckatur är en gipsmassa som man sedan kan välja själv hur man vill att det ska se ut. Det är alltså möjligt att göra en massa olika varianter av mönster med hjälp av stuckatur. Det här är ingenting nytt utan har använts i tusentals år bakåt i tiden för att förhöja känslan på eller i en byggnad.

Skapa mönster med stuckatur

För länge sedan var det inte gips som man använde sig av när det gäller stuckatur som vi gör idag. Då var det kalk eller sand som man då blandade med vatten för att få till dessa vackra mönster. Utvecklingen har gått framåt och stuckatur har många fördelar på sin sida. Det är ett brandsäkert och miljövänligt alternativ och passar väl in i de allra flesta hem och hus. För att få till just det mönster som man är ute efter så blandar man gipsmassan och gjuter den sedan i den form man önskar ha den i. Det finns oändliga möjligheter att skapa mönster med stuckatur. Läs mer om stuckatur på den här hemsidan: stuckaturföretagstockholm.se